FOTO: InfoBijeljina

Preduzeću AD „Vodovod i kanalizacija“ Bijeljina od jutros je blokiran račun, potvrđeno je za InfoBijeljina u Poreskoj upravi, kojoj ovo bijeljinsko preduzeće duguje više stotina hiljada KM.

U Poreskoj upravi su za InfoBijeljina potvrdili blokadu računa, navodeći da u ovom slučaju ne postoji mogućnost reprograma. 

„Jutros je bilo nekih manjih uplata, ali dug je dostigao tako veliki iznos da se potraživanja moraju uplatiti u cjelosti. Mogućnost za reprogram duga ne postoji, jer se radi o tekućim potraživanjima“, rekli su za InfoBijeljina u Poreskoj upravi.

Podsjećamo, Poreska uprava i menadžement Vodovoda ranije su dogovorili da dio duga, a to je 350.000 KM bude uplaćen do kraja prošle sedmice, da ne bi došlo do blokade koja je već tada najavljena za ponedjeljak.

Međutim Vodovod je kako saznaje portal InfoBijeljina u petak uspio uplatiti samo 40.000 KM i uz iznose koji su uplaćeni jutros to očigledno nije bilo dovoljno da se izbjegne blokada računa.

POVEZANE VIJESTI:

HOĆE LI BITI BLOKADE VODOVODA: Bijeljinsko preduzeće grca u dugovima, danas uplatili mali dio /VIDEO/

MUK U BIJELJINSKOM VODOVODU: Ne žele da komentarišu smjene koje je najavio Mićić

Bijeljinski “Vodovod i kanalizacija” duguje dobavljačima više od 800.000 KM

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )