FOTO: InfoBijeljina.com

Direktor bijeljinskog „Vodovoda i kanalizacije“ Predrag Perković nije za InfoBijeljina želio da komentariše najavu gradonačelnika Miće Mićića da su u narednom periodu moguće smjene u gradskim preduzećima koja posluju s gubitkom navodeći između ostalih i ovo preduzeće.

Perković je optužujući portal InfoBijeljina da piše neistine odbio da kaže bilo šta o ovoj temi.

„Ne želim da komentarišem ništa za vaš portal, biću spreman za komentar kada počnete pisati istinu“, rekao nam je kratko Perković.

Ni izvršni direktor ovog preduzeća za kanalizaciju Darko Mitrić nije bio raspoložen za izjavu, jer se kako je rekao i nema šta komentarisati.

„Vijest je pogrešno prenesena. To se nije odnosilo na Vodovod i kanalizaciju, i zato nemam šta komentarisati“, rekao je Mitrić za InfoBijeljina.

 

PROČITAJTE JOŠ: Bijeljinski “Vodovod i kanalizacija” duguje dobavljačima više od 800.000 KM

Podsjećamo, gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić je 31. oktobra poslije sjednice Skupštine grada rekao da su moguće smjene menadžmenta i uprave u gradskim preduzećima koja posluju sa gubitkom i naveo Dječiji vrtić "Čika Jova Zmaj", "Vodovod i kanalizaciju" i "Toplanu".

„Pokušavamo da uvedemo reda i svi naši budžetski korisnici koji budu negativno poslovali neće dobiti saglasnost na izvještaje o radu u Skupštini grada, kao što danas nije usvojen izvještaj Vrtića zato što su prekoračili budžet i povećali sredstva za više od 600.000 KM“, rekao je tada Mićić novinarima.

Ovu izjavu su prenijeli svi mediji, a portal InfoBijeljina je objavio i podatak da bijeljinski Vodovod i kanalizacija dobavljačima duguje više od 800.000 KM.

Резултат слика за vodovod infobijeljina

Takav podatak naveli su upravo iz ovog preduzeća odgovarajući na odborničko pitanje Vase Arsenovića od 1. jula ove godine. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )