FOTO: InfoBijeljina.com

Prva Mozart poslastičarnica otvorena je 1996. godine i od tada do danas Mozart neprekidno ulaže u proizvodnju, usavršava i proširuje ponudu domaćih torti i kolača.

Posvećenost cilju da kupac bude maksimalno zadovoljan kvalitetom, ukusom i izgledom torti i kolača učinili su da Mozart bude poznat ne samo u Bijeljini već i šire. 

Mozartove proizvode možete konzumirati u dvije kafe poslastičarnice u centru Bijeljine, u Mozart kafe poslastičarnici i piceriji u okviru TC Tropic na Pavlovića putu, te u maloprodaji torti i kolača u Novim Dvorovima.

Podsjetimo, Privredna komora Republike Srpske i Područna privredna komora Bijeljina pokrenuli su kampanju "NAŠE JE BOLJE", a portal InfoBijeljina je od 5. maja počeo objavljivati serijal tekstova o uspješnim preduzećima iz Semberije, kako bismo dali svoj doprinos jačanju domaćih kapaciteta.

Cilj kampanje, koju Komora realizuje, jeste da se dodatno utiče na svijest potrošača o značaju kupovine domaćih proizvoda, jer kupovinom proizvoda iz Srpske jačamo naša privredna društva, zadržavamo postojeća i otvaramo nova radna mjesta, izdvajamo više novca za penzije, bolnice, škole, što je u vrijeme širenja virusa korona i njenog uticaja na privredu od izuzetne važnosti.

InfoBijeljina u narednim danima nastavlja davati svoj doprinos u ovoj akciji, a sutra ćemo vam predstaviti firmu – RAKIĆ KOMERC.

Svoje čitaoce pozivamo: kupujmo domaće, jer naše je bolje.


PROČITAJTE JOŠ:

„NAŠE JE BOLJE“: I miris i ukus – Grand kafa!

„NAŠE JE BOLJE“: Elixir kafa - Zrna samljevena kamenom sačuvala raskošan prirodni ukus

„NAŠE JE BOLJE“: U asortimanu Bodaxco Impex više od 300 vrsta slatkih i slanih proizvoda

„NAŠE JE BOLJE“: Bimed dugi niz godina proizvodi najkvalitetniji domaći med, vosak, propolis...

„NAŠE JE BOLJE“: U asortimanu Spektar drinka više od 130 proizvoda

„NAŠE JE BOLJE“: Kvalitet ispred kvantiteta, misija je proizvodnje u MLJEKARI DULE

„NAŠE JE BOLJE“: Poslastice iz bijeljinske firme SAN MARCO - spoj kvaliteta i tradicije

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )