FOTO: InfoBijeljina

Već dugi niz godina BIMED proizvodi najkvalitetniji domaći med, kao i vosak, polen, propolis, sa posebnim akcentom na proizvodnji matične mliječi i preparata na bazi pčelinjih proizvoda.

Takođe, Bimed može obezbijediti i kompletna pčelinja društva, rojeve i visoko kvalitetne selekcionisane matice iz sopstvenog uzgoja, a može se pohvaliti i proizvodnjom nekih od najkvalitetnijih pogača za pčele u regionu.

BIMED vam predstavljamo u sklopu akcije koju je portal InfoBijeljina pokrenuo u saradnji sa Područnom privrednom komorom Bijeljina, a cilj nam je da  predstavimo privredne subjekte sa semberske regije.

Podsjetimo, Privredna komora Republike Srpske i Područna privredna komora Bijeljina pokrenuli su kampanju "NAŠE JE BOLJE", a portal InfoBijeljina je od 5. maja počeo objavljivati serijal tekstova o uspješnim preduzećima iz Semberije, kako bismo dali svoj doprinos jačanju domaćih kapaciteta.

Cilj kampanje, koju Komora realizuje, jeste da se dodatno utiče na svijest potrošača o značaju kupovine domaćih proizvoda, jer kupovinom proizvoda iz Srpske jačamo naša privredna društva, zadržavamo postojeća i otvaramo nova radna mjesta, izdvajamo više novca za penzije, bolnice, škole, što je u vrijeme širenja virusa korona i njenog uticaja na privredu od izuzetne važnosti.

InfoBijeljina u narednim danima nastavlja davati svoj doprinos u ovoj akciji, a sutra ćemo vam predstaviti firmu – BODAXCO.

Svoje čitaoce pozivamo: kupujmo domaće, jer naše je bolje.

PROČITAJTE JOŠ:

„NAŠE JE BOLJE“: U asortimanu Spektar drinka više od 130 proizvoda

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )