FOTO: InfoBijeljina

Preduzeće za preradu mlijeka Mljekara Dule d.o.o. postoji već 20 godina na našem tržištu, a njihovi proizvodi se mogu naći u skoro svim gradovima i regijama Republike Srpske, kao i u federalnom dijelu Bosne i Hercegovine i području Brčko distrikta.

Misija proizvodnje u Mljekari Dule je kvalitet ispred kvantiteta i tom poslovnom politikom se rukovodi svih ovih godina, koliko preduzeće postoji.

Na početku rada prerađivano je 500 litara mlijeka sa tri zaposlena radnika. Danas Mljekara Dule d.o.o. broji petnaest zaposlenih radnika i preko tri stotine kooperanata, od kojih se svakodnevno otkupljuje 11.000 litara svježeg, sirovog mlijeka. 

Cjelokupna količina dnevno otkupljenog mlijeka se prerađuje u pogonu mljekare sa unapređenom tehnologijom i mehanizacijom. 

Mlijeko se otkupljuje sa prostora Semberije i podmajevičkih sela. Proizvodnja ima konstantan rast dnevne prerade mlijeka, sa velikim potencijalom za širenje tržišta. 

Mljekaru Dule predstavljamo vam u sklopu akcije koju je portal InfoBijeljina pokrenuo u saradnji sa Područnom privrednom komorom Bijeljina, a cilj nam je da  predstavimo privredne subjekte sa semberske regije.

Podsjetimo, Privredna komora Republike Srpske i Područna privredna komora Bijeljina pokrenuli su kampanju "NAŠE JE BOLJE", a portal InfoBijeljina od sinoć je počeo objavljivati serijal tekstova o uspješnim preduzećima iz Semberije, kako bismo dali svoj doprinos jačanju domaćih kapaciteta.

Cilj kampanje, koju Komora realizuje, jeste da se dodatno utiče na svijest potrošača o značaju kupovine domaćih proizvoda, jer kupovinom proizvoda iz Srpske jačamo naša privredna društva, zadržavamo postojeća i otvaramo nova radna mjesta, izdvajamo više novca za penzije, bolnice, škole, što je u vrijeme širenja virusa korona i njenog uticaja na privredu od izuzetne važnosti.

InfoBijeljina u narednim danima nastavlja davati svoj doprinos u ovoj akciji, a sutra ćemo vam predstaviti firmu – Spektar drink.

Svoje čitaoce pozivamo: kupujmo domaće, jer naše je bolje.


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )