FOTO: InfoBijeljina.com

Informacija koju je danas objavio portal InfoBijeljina, po kojoj je žiro-račun poreskog obveznika "Vodovod i kanalizacija" Bijeljina trenutno blokiran, zvanično je potvrđena u Poreskoj upravi Republike Srpske.

Na naš upit, u odgovoru, koji potpisuje direktor Poreske uprave RS Goran Maričić, navodi se da su ukupne dospjele a neizmirene obaveze poreskog obveznika "Vodovod i kanalizacija" Bijeljina danas iznosile 516.915 KM.

“U pitanju su dospjele a neizmirene tekuće obaveze iz 2019. godine i odnose se na poreze i doprinose, zbog čega je žiro račun poreskog obveznika "Vodovod i kanalizacija" Bijeljina trenutno blokiran”, rekli su za portal InfoBijeljina iz Poreske uprave RS.

Podsjetimo, naš izvor danas nam je rekao, govoreći o AD "Vodovod i kanalizacija" Bijeljina, da je jutros bilo manjih uplata, ali da je dug dostigao tako veliki iznos da se potraživanja moraju uplatiti u cjelosti. 

“Mogućnost za reprogram duga ne postoji, jer se radi o tekućim potraživanjima“, rekao je izvor portala InfoBijeljina.

POVEZANA VIJEST:

SAZNAJEMO: Poreska uprava blokirala račun bijeljinskom Vodovodu

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )