FOTO: null

Nakon početnog ispitivanja snaga, ekipa iz Etno sela Stanišići, predvođena kapitenom Dejanom Vučićem, koji je juče bio nerešiva enigma za odbranu Šamčana, zasluženo je slavila sa 3:0.

U 28 minutu Zvijezda dolazi u vođstvo posle odlično izvedene kontre, Vučić bježi odbrani gostiju i postiže lijep gol za 1:0.

Kada se očekivalo da će sudija označiti kraj prvog poluvremena, Vučić pasom upošljava juče veoma dobrog Miloša Dupora koji vješto vara golmana Borca za 2:0.

Raspoloženi Vučić u 54. minutu pravi pravo malo remek djelo u šesnaestercu gostiju kada je nanizao kompletnu odbranu gostiju i filigrantskim centaršutom pronašao na drugoj stativi Mirka Spasojevića koji glavom postiže treći gol i postavlja konačan rezultat utakmice.

Do kraja susreta postojao je samo jedan tim na terenu a rezultat je mogao biti izražen sa više pogodaka u korist Zvijezde.

Trener Čedo Matić može biti zadovoljan visokom pobjedom i igrom svog tima, pred teško gostovanje u Novom Gradu narednog vikenda.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )