FOTO: InfoBijeljina

Fudbaleri Zvijezde slavili su protiv Mladosti iz Kaknja sa 2:1 u veoma važnom meču za obje ekipe.

Nakon šest prvenstvenih utakmica bez pobjede Zvijezda je osvojila tri boda u susretu gdje je presudila veće želja domaćina za pobjedom.

Gledali smo dva različita poluvremena, prvo u kojem je dominirao domaći sastav i drugo u kome su gosti bili bolji ali na kraju je pobjeda pripala Zvijezdi.

Izuzetno kvalitetno prvo poluvrijeme sa dosta dinamike, trčanja i borbenosti, nekoliko prilika a domaći su uspjeli iskoristiti svoje. Zvijezda je u prednost došla nakon jedne odlično organizovane kontra akcije. Mladi Marko Brkić je sa centra terena preciznom loptom izbacio Miljana Govedaricu, koji je izbjegao ofsajd zamku, primio loptu, zaobišao golmana Emila Velića i plasirao loptu u praznu mrežu.

Drugi pogodak domaći su postigli u finišu poluvremena. Korner sa desne strane izveo je Fedor Predragović, loptu je sa suprotne strane u kazneni prostor vratio Marko Brkić, a Marko Anđić sa desetak metara po zemlji šalje loptu u donji desni ugao gola Velića. 

Drugi dio mnogo bolje su otvorili gosti koji su vršili konstantan pritisak na gol domaćih. Nakon nekoliko propuštenih prilika uspjeli su zatresti mrežu Zvijezde.

Korner sa desne strane izveo je Filip Arežina, lopta se odbila do Nemanje Anđušića koji iz voleja postiže prelijep gol.

Nastavili su gosti sa pritiskom, imali nekoliko prilika a najbolju nije iskoristio Petar Bojo koji je u 75. minutu imao zicer ali je promašio prazan gol. Na kraju zaslužena pobjeda domaćih koji su više željeli pobjedu i na kraju slavili. 

D. Tešić 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )