FOTO: null

Klub iz Etno sela Stanišića za kratak period postao je prepoznatljiv sportski brend koji iz dana u dan i poprima obrise ozbiljno organizovanog fudbalskog kolektiva koji misli na svaki detalj. Priznanje za uloženi trud i rad, Zvijezda 09 dobija sa svih str

Najstariji fudbalski klub u Srbiji FK Javor iz Ivanjice, koji je osnovan 1912. godine, biće gost FK Zvijezde i Etno sela naredne srede. Tom prilikom će odigrati prijateljski meč koji će predstvljati i početak nove saradnje ova dva kluba.

Javor je stabilan Super ligaš i zauzima visoko mjesto na tabeli najboljih klubova iz Srbije.

Trener Javora Aleksandar Janjić će reprezentativnu pauzu iskoristiti da odmjeri snagu sa ekipom iz Etno sela, koja je hit ovosezonskog prvoligaškog karavana Republike Srpske.

Zvijezda na čelu sa trenerom Čedom Matićem nastupima u prvoj ligi bilježi odlične rezultate i  ima nekoliko odličnih mladih fudbalera koji su skrenuli pažnju na sebe. Pre svih, kapiten Dejan Vučić, i mladi reprezentativci levi bek Đorđe Ćosić i napadač Vanja Zekić.

Meč između FK Zvijede i FK Javora igraće se od 15:00 časova. Ulaz je slobodan.

Biće to susret prijatelja na veliko zadovoljstvo svih ljubitelja fudbala u Semberskom kraju.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )