FOTO: null

Novajlija u Prvoj fudbalskoj ligi Republike Srpske Zvijezda iz Etno-sela počela je sa pripremama za predstojeću sezonu u kojoj će im prioritetni cilj biti opstanak, ali i afirmacija mladih igrača.

Uprava Zvijezde, na čelu sa predsjednikom Milanom Čabrićem, klupsku organizaciju podignula je najviši mogući nivo, a kvalitetan broj saradnika koje je izabrao biće od velike pomoći u sezoni koja dolazi. Novog šefa stručnog štaba Zvijezde Čedu Matića sačekalo je 27 fudbalera na prvom treningu.

- U Zvijezdu sam došao na poziv predsjednika Čabrića, koji dobro poznaje način mog rada, a kada sam od njega čuo o kakvom se klubu radi i ljudima koji vode klub, tu prije svega mislim na Borisa i Miroslava Stanišića nisam imao dilemu i smatram da sam napravio dobar potez za moju karijeru - rekao je Matić.

On smatra da postoje svi uslovi da se organizuju maksimalno ozbiljne pripreme što je prvi uslov za postizanje dobrih rezultata.

- Treniraćemo dva puta dnevno u Sportskom centru Etno-sela Stanišići, a prve utakmice ćemo odigrati na Memorijalnom turniru u Vlasenici. Dosta igrača je na probi, a moja želja je da napravimo ekipu koja će biti spoj iskustva i mladosti, ali i sposobnu da ostvari zacrtane ciljeve - dodao je Matić.

Ulazak Zvijezde u viši rang takmičenja bio signal ljudima iz kluba da mjesto predsjednika kluba povjere provjerenom sportskom radniku Milanu Čabriću koji je ujedno bio organizator rada u Akademiji "Savo Milošević" u Etno-selu Stanišići gdje svakodnevno trenira više od 150 mališana.

- Moj zadatak je da sa saradnicima ovaj dobro vođen i organizovan klub podignem na još viši nivo i mislim da ću uspjeti uz pomoć svih ljudi uključenih u život i rad kluba. Imamo vrhunske uslove za pripreme i možemo bez problema da ispunimo zacrtani plan i program. Kao svaki ozbiljan klub imamo svoj cilj, a on je da najprije obezbijedimo opstanak a zatim i da afirmišemo što više mladih fudbalera. Jedan od njih, koji je skrenuo pažnju javnosti je lijevi bek Đorđe Ćosić, a isto tako puno se očekuje i od Stefana Nikolića. Dogovorili smo saradnju sa mladim golmanom Markom Čančarom koji je svoje znanje sticao u engleskom Vest Hemu i on će nam se staviti na raspolaganje - rekao je Čabrić.

Dosadašnji trener Milorad Savić imenovan je za sportskog direktora, dok će funkciju generalnog sekretara kluba obavljati Radika Marić.


Igrački kadar

Na prozivci su bili Milan Jović, Nikola Lakić, Živko Nikolić, Kristijan Tojičić, Boško Vraštanović, Dragan Došlo, Aleksandar Furtula, Mirko Spasojević, Ivan Gluhović, Mitar Budečević, Tomislav Stević, Vladimir Šikuljak, Stefan Petrović, Miloš Novaković, Bojan Čavić, Dražen Stevanović, Dejan Vučić, Srđan Kalajdžić, Miloš Dupor, Mladen Milanović, Danijel Dražić, Anel Mehmedbegović, Stefan Nikolić, Đorđe Ćosić i Nemanja Bojanović.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )