FOTO: Facebook

Fudbaleri Crvene zvezde pobijedili su kao gosti Mačvu u Šapcu rezultatom 3:0 (1:0), u meču trećeg kola LingLong Superlige Srbije.

Šampion Srbije je i treći meč domaćeg prvenstva završio istim rezultatom - 3:0.

Strelci su bili mladi igrači Nikola Krstović u 22, Veljko Nikolić u 65. i Miloš Vulić u 90. minutu susreta.

Krstović je na polovini igre u prvom dijelu donio prednost aktuelnom šampionu države.

On se odlično snašao na vrhu šesnaesterca, izdržao duel sa Ristivojevićem, ustao i onda lucidno smjestio loptu u mrežu nepomičnog golmana Perića.

Crnogorski napadač upisao je prvi gol na zvaničnim mečevima u crveno-bijelom dresu.

Imala je Zvezda preko Kataija još dvije dobre prilike da prednost uveća, ali su obje lopte ostale na prečki.

Drugi gol, koji je i definitivno otklonio sve sumnje po pitanju pobjednika pao je u 65. minutu.

Tada je mladi i danas veoma agilni Veljko Nikolić šutirao snažno sa nekih dvedesetak metara, lopta dotakla Božića u bloku, dobila ubrzanje i neočekivanu putanju, koja je bila iznenađujuća i neodbranjiva za golmana domaćih.

Katai je do kraja propustio još jednu izglednu šansu sa 7-8 metara, a sudija Piper je, čini se, propustio priliku da svira penal za goste nakon starta Dukića nad Benom u 69. minutu.

I onda kada se očekivao kraj sa viđena dva gola, to je promijenio Miloš Vulić.

On je u poslednjem minutu regularnog dijela postigao treći gol za Zvezdu, a svoj drugi u prvenstvu, tako što je još jednim ”evro-golom” nakon odličnog udarca sa 18 metara pogodio same raklje gola Nemanje Perića. 

Zvezda je posle tri kola na prvom mjestu sa maksimalnih 9 bodova (gol razlika 9:0), dok je Mačva doživjela drugi poraz u prvenstvu ostala na osvojena tri boda.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )