FOTO: rts.rs/EPA

Fudbaleri Crvene zvezde igraju večeras u Beogradu meč petog kola grupe L Lige Evrope protiv njemačkog Hofenhajma koji im i matematički može donijeti evropsko proljeće. Početak je u 18.55.

Srpski šampion je u prethodnom kolu u Belgiji nadigrao Gent sa 2:0 i došao veoma blizu nokaut faze najmasovnijeg evro takmičenja.

Da bi to i matematički obezbijedili, igračima Dejana Stankovića biće potreban bod, dok ih eventualna pobjeda uključuje i u trku za prvo mjesto u grupi upravo sa večerašnjim rivalom.

To će ipak biti znatno teži zadatak s obzirom da su Njemci slavili u prvom duelu sa 2:0.

"Ja sam realista. Ako treba da dobiješ 3:0, mora da se rizikuje, da se mnogo otvori, svakako idemo na pobjedu, iz organizovane igre. Fudbal je čudna igra, nikad ne znaš kako će da se namjesti. Bitno je da budemo kompaktni, da pristup 11 momaka i onih sa klupe bude stopostotan, a onda polako, minut po minut", rekao je Stanković u najavi meča. 

Kao i pred put u Gent prošle sedmice, i ovoga puta Crvena zvezda ima puno problema sa sastavom tima. Sigurno neće igrati Katai, Ivanić i Rodić.

"Ne želim da to bude alibi, već ćemo gledati da budemo još jači na terenu. Ne prija kada se iznenada nešto desi, pogotovo pred ovako važnu utakmicu, ali siguran sam da ćemo izvući maksimum. Pokušaćemo to da nadomjestimo lijepom organizacijom. Ne bih dijelio ekipu na startere i ostale jer su svi bitni", jasan je Stanković.

Direktan prenos meča sa stadiona ”Rajko Mitić” je u 18.55 na RTS 1.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )