FOTO: mondo

Fudbaleri Crvene zvezde igraju protiv danskog Kopenhagena prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Susret se igra na stadionu Rajko Mitić od 20.45.

Crveno-bijeli su pred novim izazovom, duel sa Kopenhagenom može da donese mnogo. Ukoliko budu bolji od rivala u dvomeču obezbijedili su jesen u evropi. U poslednjem kolu kvalifikacija za najelitnije takmičenje igrali bi protiv švajcarskog Jang Bojsa.

Zvezda se uzda u pomoć sa tribina. Huk navijača uvijek pogura ekipu i bukvalno bude dvanaesti igrač. Međutim, pred igračima je da pruže, možda i više od maksimuma kako bi iz ovog duela izašli kao pobjednici.

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević pred duel sa ekipom Kopenhagena je istakao da je protivnik veoma kvalitetna ekipa, ali da Crvena zvezda nema čega da se plaši, pogotovo pred svojim navijačima.

"Ne smijemo da potcijenimo Kopenhagen, trener Solbaken jedno je od najvećih imena u evropskom fudbalu, a njegova ekipa igra totalni fudbal u formaciji 4-4-2", izjavio je Milojević.

"Mi nemamo čega da se plašimo, tako smo naučeni, daćemo sve od sebe, igramo pred svojom publikom, borićemo se, nikad ništa obećati nećemo, pogotovo ja, ali ono što možemo i trebamo da uradimo je da se dobro pripremimo i damo sve od sebe", dodao je trener Zvezde.

Trener Jang Bojsa Sobak zna šta ga očekuje na „vrućem" terenu i dodao da je cilj ekipe da ostane u igri po povratku u Kopenhagen.

"Radujem se izazovu i atmosferi koja je pred nama, nikada nismo igrali u takvoj atmosferi. Oni su veoma jaki, naročito u Beogradu, gdje navijači prave paklenu atmosferu. Pod njihovim uticajem kvalitet gostiju opadne", izjavio je trener gostiju Solbaken.

"Naš cilj je da ostanemo u igri, po povratku u Kopenhagenu", dodao je Solbaken.

Organizatori susreta saopštili su da će duel dva tima na stadionu posmatrati oko 40 hiljada gledalaca.

Susret se igra na stadionu Rajko Mitić od 20.45. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )