FOTO: InfoBijeljina

Ministar trgovine i turizma Republike Srpske Dragica Kovač danas je u Bijeljini sa gradonačelnikom Mićom Mićićem zvanično otvorila Sajam turizma i gastrokulture.

Kovačeva se prethodno sastala sa gradonačelnikom u zgradi Gradske uprave, gdje su na sastanku prisustvovali i predstavnici turističkih organizacija Bijeljine i Vojvodine, te lokalni privrednici. 

Na sastanku su, kako je ranije i najavljeno, turističke organizacije Vojvodine i Bijeljine potpisale sporazum o partnerstvu u organizaciji Sajma turizma i gastrokulture. 

Predsjednik Turističke organizacije grada Bijeljina Radosav Đokić rekao je da je prijavljen do sada rekordan broj učesnika, koji će svoje proizvode izložiti danas i sutra na 1.000 metara kvadratnih zatvorenog prostora. 

On je istakao da ovaj prostor nije bio dovoljan da primi sve zainteresovane izlagače, te najavio da će Turistička organizacija, koja je organizator manifestacije, nastojati da sljedeće godine obezbijedi veći izložbeni prostor. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )