FOTO: null

Futsal sudija iz Bosne i Hercegovine, Zoran Sofrenić, nalazi se u Andori, gdje po prvi put u svojoj karijeri sudi utakmice UEFA futsal kupa.

Sudija iz Bijeljine, dobio je u decembru 2014. godine FIFA značku, i priliku da sudi utakmice na međunarodnoj sceni. Za prvi turnir u njegovoj karijeri dobio je Andoru, gdje u grupi igraju domaći Enkamp, italijanska Peskara, maltežanski Loksol, i danski Gentofte.

On je u prvom kolu sudio meč Enkamp- Gentofte (2:3), a u drugom kolu je sudio meč Gentofte – Peskara (0:3). Ko god je gledao mečeve na kojima je Sofrenić bio sudija, mogao je da vidi jedno kvalitetno suđenje, na kojem pritužbe nije imala nijedna ekipa. Ono što je svakako veoma bitno za spomenuti jeste da je kontrolor na ovom tuniru Pedro Galan, jedan od najuticajnijih futsal ljudi u Evropi, i čovjek koji praktično delegira sudije za utakmice.

Zoran Sofrenić će imati još jedan nastup u Andori. Očekuje ga utakmica trećeg kola, a još uvijek se ne zna na kojoj će utakmici dijeliti pravdu.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )