FOTO: null

Srpska radikalna stranka u Bijeljini, nakon oslobađajuće presude dr Vojislavu Šešelju, bilježi značajno povećanje broja članova, uglavnom mladih.

Predsjednik GO SRS Bijeljina Milenko Mitrović ističe da se, nakon oslobađajuće presude Haškog tribunala, oko 70 građana učlanilo u bijeljinske radikale i izrazilo želju da aktivnije učestvuje u radu te stranke.

„Prije svega, želim da zahvalim svim građanima koji su ovih dana pristupili SRS, ali i da pozovem ostale građane da isto učine. Sigurno da je sve ovo rezultat kampanje i rasta popularnosti dr Vojislava Šešelja, koji prema nekim istraživanjima ima podršku više od 20 posto biračkog tijela u Srbiji“, rekao je za portal InfoBijeljina Milenko Mitrović.

Mitrović je dodao da radikali očekuju da će se Šešelj, nakon izbornog procesa u Srbiji, priključiti kampanji u RS, te da će svojom harizmom i bogatim iskustvom dati značajan doprinos jačanju radikala u Srpskoj.

„Nadamo se da neće postojati nikakve prepreke za dolazak Vojislava Šešelja u Srpsku. Ja sam uvjeren da bi naši građani voljeli da vide i čuju lidera radikala uživo, kod nas, a dr Šešelj je uvijek raspoložen da dođe u RS“, rekao je Mitrović.

Ovih dana GO SRS Bijeljina radi na formulisanju ideja i ciljeva koje će pokušati da predoči građanima na lokalnim izborima u Srpskoj.


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )