FOTO: null

ZAJEČAR - U jednom planinskom selu kod Boljevca u trošnoj kući od blata koja samo što se ne sruši živi starica M.Z. Ona je jedva preživljavala od deset hiljada dinara penzije, a sada je postala milionerka, pišu „Novosti“.

Osamdesetšestogodišnjoj M.Z. koja živi od 10 hiljada dinara penzije, pred Novu godinu je na račun leglo skoro million australijskih dolara koje je naslijedila od pokojnog muža koji je preminuo, a takođe je nasljednica i nekoliko miliona u nekretninama koje se nalaze u Australiji.

Suprug starice M. Z. preminuo je još 2011. godine, a žena sa kojom je živeo u Australiji umrla je prije njega, djece nisu imali, pa su vlasti u Australiji krenule u potragu za mogućim nasljednicima i nakon nekoliko godina pronašli M. Z.

Sve je potom završeno ekspresno, žena je proglašena jedinim nasljednikom i odmah joj je uplaćen sav novac koji je njen suprug imao u jednoj banci u Australiji.

M. Z. je uprkos svemu ostala da živi u trošnoj kući, nepristupačna za druge.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )