FOTO: null

Grad Bijeljina je na tenderu odabrao izvođače radova na održavanju saobraćajnica tokom zimske sezone – „Bijeljina put“ za urbano područje i „Buk promet“ za održavanje puteva na seoskom području.

Za ovu namjenu u gradskom budžetu je planirano 180.000 konvertibilnih maraka i ovaj iznos nije smanjivan u odnosu na prethodnu godinu. Ukupna dužina puteva i ulica predviđenih za održavanje je 480 kilometara, od čega je 258 kilometara lokalnih puteva, 102 kilometra nekategorisanih puteva i 120 kilometara gradskih ulica.

U ime gradskog Odjeljenja za stambeno-komunalne poslove i zaštitu životne sredine, Tomica Stojanović je pojasnio da se održavanje saobraćajnica izvodi po programu koji je usvojila Skupština Grada kojim je predviđeno uklanjanje snijega sa najprometnijih ulica  i puteva, kao i ulica koje su dovoljno široke da kroz njih prolaze radne mašine. Kako bi se putevi i ulice što kvalitetnije čistili od snijega, Stojanović je zamolio građane da ne otežavaju pristup grtalicama parkirajući automobile u najprometnijim ulicama i nedovoljno širokim ulicama.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )