FOTO: null

Gradska boračka organizacija Bijeljine i Opštinski fudbalski savez nastoje da Zimska liga u malom fudbalu ove godine okupi više od 40 takmičarskih ekipa i što više gledalaca.

Organizatori su zbog toga povećali nagradni fond sa 10.000 KM na 15.000 KM, sa najvećom nagradom od 4.000 KM za pobjedničku ekipu u seniorskoj konkurenciji. 

Veći odziv publike nastoji se obezbijediti kroz simboličnu cijenu ulaznice od dvije KM za sve utakmice u jednom danu, ulaznica za djecu i za žene je jedna marka, a sve ulaznice su istovremeno tombola i prilika za dobitak u nagradnoj igri za gledaoce. 

U Gradskoj boračkoj organizaciji očekuju da će Zimska liga u malom fudbalu ove godine trajati petnaestak dana. 

Tehnički organizator ove sportske manifestacije u Bijeljini sa tradicijom dužom od dvije decenije je Preduzeće za zapošljavanje invalida "Patriot", a prijava ekipa traje do 25. decembra. 

Kotizacija za takmičarske ekipe je od 50 KM za najmlađe takmičare do 200 KM za seniore. 

U kategoriji seniora tri prvoplasirane ekipe dobiće novčane nagrade, pehare, medalje i diplome, dok će u ostalim kategorijama biti nagrađeni osvajači prvog i drugog mjesta. 

Organizatori ističu da Zimska liga u malom fudbalu afirmiše razvoj sporta, zdravog života i sportskog duha, a ima i humani karakter jer se u toku njenog održavanja na razne načine pomaže ugroženim licima iz boračke populacije.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )