FOTO: Srpska info

Rezultat utakmice, tačnije pobjeda Australije nad Filipinima u gostima od 89:53 ostaće u sjenci ogromne tuče koja je izbila u trećoj četvrtini, kada su u sukob bili umiješani igrači i stručni štab obje ekipe. Ukupno 13 igrača isključeno je sa meča, zbog pesničenja, ali i bacanja stolica, a meč je nastavljen sa osmoricom igrača na terenu.

Tuča je izbila krajem treće četvrtine, kada je filipinski reprezentativac udario laktom u glavu Australijanca Krisa Gouldinga, nakon čega su se brojni igrači obje ekipe uključili u masovnu tuču.

Nakon velike pauze, sudije su isključile čak 13 igrača, devet Filipinaca i četiri Australijanca, pa je meč nastavljen sa osmoricom igrača na terenu.

Australija je u odnosu pet prema tri igrača uspjela da ubjedljivo pobijedi 89:53 u meču kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2019.

Australija je upisala petu pobjedu u šest utakmica i prvoplasirana je ekipa Grupe B Azijskih kvalifikacija, dok su Filipini treći sa četiri pobjede i dva poraza. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )