FOTO: InfoBijeljina

A.B. (34) danas je, ispred bijeljinske Službe hitne medicinske pomoći, držeći nož na svom vratu, prijetila da će se ubiti, a u tome su je spriječila dvojica policajaca, koji su joj razgovorom odvratiti pažnju, a zatim je razoružali.

Oko 15 časova, Policijskoj stanici Bijeljina 2 prijavljeno je da, u to vrijeme nepoznata žena, ispred prostorija Hitne drži nož na svom vratu, prijeteći da će izvršiti samoubistvo.
 
"Upućena je patrola policije, mladi policajci Milan Ivanić i Boško Radović, koji su razgovorom uspjeli da djelimično smire lice, te da joj odvrate pažnju, nakon čega su uspjeli da je razoružaju i stave je pod kontrolu", rečeno je portalu InfoBijeljina iz policije.

 
Potom je utvrđeno da se radi o A.B. (1988.), koja je nakon specijalističkog pregleda upućena na medicinsko liječenje u Banjaluku. 
 
"Prilikom intervencije ni to lice ni policijski službenici nisu povrijeđeni", kazali su iz policije za portal InfoBijeljina.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
brcko_gas
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 3 )