FOTO: null

Predsjednik Borca Vico Zeljković prokomentarisao je mogućnost dolaska Mladena Krstajića na njegovo mjesto, pošto će Skupština banjalučkog premijerligaša 6. avgusta imenovati njegovog nasljednika.

Prvi čovjek kluba je istakao da Krstajića odlično poznaje i da mjesto predsjednika Borca nije jedino pitanje vezano za saradnju s njim, tako da nije otkrio da li je stvar već završena.

– Krstajić se u fudbalu dokazao kao igrač, selektor i kao rukovodilac kluba. Kao što je i on sam rekao prijatelji smo dugi niz godina i svakako bismo pili kafu i bez priče o Borcu. Ovo je motiv da se vidimo što brže u ovim vrmenima. Kako je i sam rekao ima mnogo stvari koje treba da se spoje u cjelinu jer Mladen ima i trenerske ambicije. Ozbiljni smo ljudi, naš klub je porastao po svim nivoima i ne želim da dopustim, a ni on isto, da pravimo nešto kratkoročno. Sve opcije ćemo sagledati, a ići ćemo u tom ili u drugom smijeru. Dobro je biti okružen ljudima koji su napravili nešto u fudbalu, koji imaju plan i viziju i ono što je najvažnije za sve ljubitelje Borca da je klub porastao i da imamo poštovanje drugih klubova i ljudi koji su napravili nešto u karijerama – poručio je prvi čovjek „Velikana iz Platoove”.

Bez obzira na to ko će naslijediti Zeljkovića sigurno će u Borcu zateći zdrave temelje.

 Možda sam dosadan sa pričom da smo u poslednjih pet godina dva puta bili u nižem rangu, ali smo iz takve situacije napravili dosta pozitivnih stvari. Već imamo nekoliko mladih igrača od čijih transfera u narednom periodu možemo očekivati priliv sredstava. Posložićemo i stvari u omladinskoj školi, zbog čega smo doveli Igora Jankovića. Evo sada smo u situaciji da na poziciji lijevog beka uz dva prvotimca imamo i dva mlada igrača koji su veliki potencijal, ali na desnom beku nemamo nijednog mladog fudbalera. Zbog toga ćemo u narednom periodu vršiti selekciju za svaku poziciju, a plan je da naša škola fudbala uskoro preraste u akademiju i da u njoj okupimo najkvalitetnije mlade igrače iz okoline Banjaluke – istakao je Zeljković i dodao:

– U dogledno vrijeme cilj Borca treba da bude grupna faza Lige Evrope, ali za to treba nadogradnja kluba na svim nisvoima. Infrastruktura je ključna i uskoro ćemo početi da je poboljšavamo. Naravno, iz godine u godinu treba podizati i kvalitet tima, tako da je još puno posla pred svima koji su u Borcu.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )