FOTO: null

Danas je završen Treći tradicionalni fudbalski turnir koji je za četiri dana, koliko je trajao, okupio više od 80 ekipa. U finalnoj utakmici za djevojčice, ekipa domaćina ,,Soccer girls,, je zasluženo pobjedila, gdje je u finalu porazila ekipu ŽFK ,,Sloga

Mladi fudbaleri i fudbalerke su uz igru i druženje proteklih dana pokazali kvalitetan fudbal i da se za budućnost i razvijanje ovog sporta u Republici Srpskoj ne treba brinuti. 

Organizator Trećeg fudbalskog trurnira je Škola fudbala "Soccer kids". Škola uspješno djeluje u Bijeljini već pet godina, i broji negdje oko sto članova.

Turnir je održan na terenima Poljoprivredne škole u Bijeljini, gdje su mladi fudbaleri imali priliku da pokažu šta su naučili. Ekipe su došle iz Srbije, Federacije BiH, Republike Srpske.

- "Dobili smo ovaj teren prije tri mjeseca i stvarno smo dali sve od sebe da ga osposobimo za neke normalne uslove koji su nam potrebni. Tri godine već organizujemo turnir  i nadamo se da ćemo tako nastaviti i narednih godina", rekla je za portal InfoBijeljina Biljana Petrović, organizator turnira.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )