FOTO: null

U Bijeljini je na terenima Etno sela Stanišići završen prvi fudbalski turnir ,,Trofej Ilija Pantelić,,

Organizatori su bili fudbalska akademija Savo Milošević i fudbalski poslenici iz Novog Sada. Učestovalo je 90 ekipa godišta od 2002. do 2007. godine iz Crne Gore , Srbije, Slovenije i BiH.

Mladi fudbaleri iz bivših jugoslovenskih republika tri dana družili su se u sportsko-rekreativnom kompleksu Etno sela Stanišići, gdje su se takmičili za prvi trofej posvećen velikom Iliji Panteliću, nekadašnjem golmanu Vojvodine i reprezentacije Јugoslavije.

Neke nove talentovane klince gledale su i velike zvijezde jugoslovenskog fudbala. Neki od njih su im na svečanom zatvaranju uručili pehare i medalje. Najviše uspjeha imale su ekipe begradskog Rada, Crvene Zvezde , Sarajeva , novosadske Petrike.

Prvi turnir ovakvog tipa podržali su fudbalski savezi RS, BiH i Srbije.

Više od hiljadu dječaka i djevojčica iz Crne Gore, Srbije, Slovenije i BiH nose više nego pozitivne utiske sa prvog turnira Trofej Ilija Pantelić.

Prema najavama organizatora takmičenje će postati tradicionalno, a od naredne godine i uz učešće nekoliko inostranih ekipa.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )