FOTO: null

Večeras je u Banji Dvorovi proglašenjem najboljih igrača i igračica zatvoren košarkaški kamp koji je trajao sedam dana. Na kampu je učestovalo 15 dječaka i 15 djevojčica koji su 2001. godište.

"Ljetnu školu sporta Republike Srpske" za proteklih 14 godina prošlo više od 21.000 mališana, a namjera Ministarstva da taj broj, povećanjem broja kampova, od sljedeće godine bude veći.

Školu sporta Ministarstvo finansira već 14 godina, ove godine tokom jula i avgusta 1.500 sportista iz više od 30 sportskih grana, boraviće po sedam dana u Trebinju, gdje je škola zvanično počela krajem juna, kao i u još nekoliko gradova Srpske.

Nenad Ignjatić iz Košarkaškog saveza Republike Srpske rekao je za portal InfoBijeljina da je u kampu u Dvorovima učestovalo 15 dječaka i 15 djevojčica koji su 2001. godište.

On je objasnio da se u toku sedmodnevnog kampa u Dvorovima radilo dva puta dnevno - ujutro i popodne, uz organizovana takmičenja.

"Osnovni cilj ovog kampa trebalo bi da bude da postiče ovu djecu da u svojim klubovima razvijaju talenat i da kroz naporan rad jednog dana postanu poznati košarkaši", rekao je Ignjatić.


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )