FOTO: null

LONDON - Centralna obavještajna agencija (CIA) u SAD saopštila da je objavila hiljade klasifikovanih dokumenata o letećim tanjirima. Naravno, Internet je potpuno poludio razmatrajući postoji li život izvan naše planete.

Iz ove agencije su sa dozom humora istakli da bi Foks Molder i Dejna Skali sigurno voljeli da iskoriste ta dokumenta radi dokazivanja postojanja vanzemaljaca (misleći naravno na likove iz popularne serije "Dosije X").

“Odlučili smo da objavimo informacije koje će i skepticima i pravim vjernicima biti zanimljive”

Svi dokumenti su iz perioda između 1940-ih i 1950-ih godina i uključuju informacije iz Istočne Njemačke (1952) gde su agenti istraživali priču o “ogromnom letećem tanjiru” prečnika oko 15 metara.

U drugom dokumentu koji će razveseliti ljubitelje natprirodnih sila i vanzemaljaca ističe se da su slični “leteći tanjiri” viđeni u Španiji i sjevernoj Africi.

CIA je čak objavila i nekoliko slika navodnih vanzemaljskih objekata, uključujući NLO i dijelove tijela vanzemaljca.

Objavljivanje ovih dokumenata podudara sa premijernim emitovanjem novih epizoda legendarne serije "Dosije X".

U jednom od fajlova se i savjetuje kako da napravite što bolje fotografije NLO-a, prenosi Kurir.rs.

"Napravite što više fotografija neidentifikovanog letećeg objekta, a ukoliko je to moguće neka se na slici vidi i predio zemlje, a ne samo objekat", poručili su iz agencije.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )