FOTO: Telegraf.rs

Možda bi izgovor da ste bili previše zauzeti mogao da prođe ako niste stigli da odete u kupovinu ili da posjetite rodbinu, ali jedan vozač iz američke države Luizijana ponudio je policiji upravo ovaj izgovor, kao opravdanje zašto nije obnovio registraciju svog automobila cijele 23 godine.

Naime, saobraćajni policajac iz policijskog odjeljenja u Slajdelu zaustavio je čovjeka sa registarskim tablicama koje nisu obnovljene još od 1997. godine.

Na pitanje policajca zašto to nije uradio toliko dugo vremena, čovjek je odgovorio:

"Izvinite, bio sam previše zauzet u posljednje vrijeme i potpuno sam zaboravio da obnovim registraciju. Pobrinuću se za to čim stignem kući, saopštili su iz policijskog odjeljenja", prenosi CNN.

Među vozačima u Americi je raširena praksa da, kada nabave novo vozilo, na njega postave tablice sa starog (ukoliko ih imaju), kako bi na taj način izbjegli plaćanje registracije, navodi "Global News". 

Slučaj ove davno istekle registracije toliko je zabavio policijske službenike iz odjeljenja u Slajdelu, da su tim povodom objavili i komentar na zvaničnoj Facebook stranici policije. Ovaj nesvakidašnji slučaj policajci su duhovito prokomentarisali riječima:

"Za vas koji volite da 'zamjenjujete tablice', barem nam od toga napravite izazov, umjesto da koristite 20 godina stare koje su istekle još 1997. godine".

Inače, vozači u Luizijani u obavezi su da obnavljaju registraciju svojih vozila na svake dvije godine.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )