FOTO: null

Međunarodni sajam „Bijeljina-turist 2016“ zatvoren je danas uručenjem nagrada najboljim izlagačima u oblasti turističke i gastro-ponude, kao i onima koji su najbolje uredili štand kućne radinosti.

Nagrade su pripale slovenačkoj banji "Čatež", turističkim organizacijama Kragujevac, Banjaluka, Vrbas i Zlatibor, Agenciji "Flaj flaj", Udruženju žena "Beli anđeo", bijeljinskom restoranu "Lovac", te pekari Braća Lazić. 

Direktor Turističke organizacije Bijeljina Jovo LJubojević rekao je Srni da će tačnu klasifikaciju nagrađenih saopštiti narednih dana. 

On je napomenuo da su izlagači bili turističko-ugostiteljski radnici, hoteli, turističke organizacije, restorani i vinarije iz Republike Srpske, Srbije, Hrvatske i Slovenije. 

On kaže da su prezadovoljni ovogodišnjom organizacijom, brojem posjetilaca koji je povećan u odnosu na prethodne godine, kao i brojem gostiju. 

Prema njegovim riječima, opšti utisak izlagača je da je ove godine napravljen najbolji posao do sada.

Sajam je organizovala Turistička organizacija grada Bijeljina u hotelu "Drina". 

Na dvodnevnoj manifestaciji učestvovalo je stotinjak izlagača od kojih je 35 svoje ponudu izložilo na lijepo uređenim štandovima ispred hotela.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )