FOTO: RAS Srbija

Radnik i Krupa će zatvoriti 16. Kolo Mtel Premijer lige BiH.

U derbiju začelja oba tima će tražiti pobjedu kojom bi popravili svoju situaciju, posebno nakon što je Olimpik osvojio tri boda protiv Tuzla sitija.

Radnik je u pauzi dobio novog trenera Darka Nestorovića a oporavio se i jedan od najboljih igrača Vladimir Bradonjić.

– Poslije ubjedljivog poraza u Mostaru nema nam druge nego da uložimo maksimum snage, ostavimo srce na terenu i slavimo protiv Krupe. Ne sumnjam da tako razmišljaju svi igrači i da ćemo dati sve da ostvarimo pobjed. Upoznali smo se sa novim trenerom koji je odradio nekoliko treninga, dobro smo radili i očekujem pobjedu – rekao je Dejan Koraksić, defanzivac Radnika.

Trener Darko Nestorović nema problema kada su kartoni u pitanju, a do pred sam meč znaće se stanje Ermina Huseinbašića i Ivana Šuberta koji se žale na povrede.

Krupa dolazi u Bijeljinu desetkovana. Zbog kartona izostaju Mihael Modić, Igor Makitan i golman Vasilije Kolak.

– Idemo u goste ekipi koju nismo uspjeli da pobijedimo u prvenstvu. Nismo ih pobijedili, većinom su bili remiji. Ne predajemo se, ova ekipa Krupe ima kvalitet Pokušaćemo kroz aktivnu igru da ostvarimo svoj cilj da budemo agresivni,maksimalno borbeni – poručio je Vladimir Ilić, trener Krupe.

Meč između Radnika i Krupe igra su u 15 časova na Gradskom stadionu.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )