FOTO: null

Kroz svoju misiju promocije treninga uz kreiranje najkvalitetnije opreme Under Armour je uspio da motiviše milone ljudi širom svijeta i stvori armiju svojih korisnika, a mnogi svjetski sportisti su upravo zahvaljujući Under Armour obući i odjeći za trening pomjerili granice svojih mogućnosti.

Unikatna tehnologija izrade Under Armour modela odjeće i obuće čini ovaj brend prvim izborom svih onih koji žele da unaprijede svoje performanse ali i da budu jedinstveni i prepoznatljivi.

Ovaj put priliku da isprobaju i testiraju novu kolekciju Under Armour obuće i odjeće za trening imali su već dobro poznati Under Armour zaljubljenici i ambasadori ovog brenda na teritoriji Bosne i Hercegovine: Maja Regodić, Lejla Šečić, Tarik Šečić, Slaven Vico, ali i novi članovi Sport Vision ekipe Under Armour ambasadora Đorđe Đurić i Šejla Badžak koji su pokazali još veće zadovoljstvo upotrebe Under Armour opreme.

„Savršen materijal, nainovativniji i najmoderniji dizajn i prije svega idealno prilagođavanje potrebama svih vrsta trenigna su karakteristike koje su mene oduševile kod Under Armour brenda,“ kaže Đorđe Đurić prvi Banjalučanin koji je osvojio zlato na „CrossFit“ takmičenju i novi član ekipe.

Tehnologija koju koristi Under Armour je ono što ovaj brend izdvaja od drugih, njegov prepoznatljiv logotip, rekreativci, sportisti i svi drugi zaljubljenici u sport koji nose ovaj brend sami po sebi su inspiracija i primjer za sve druge, ističu svi Under Armour promoteri.

Vrijeme je da i ti osjetiš talas Under Armour motivacije, a novi Under Armour modeli obuće i odjeće za trening dostupni su u Sport Vision radnjama kao i u online shopu.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )