FOTO: null

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH kolovozi su mokri i klizavi, magla smanjuje vidljivost po kotlinama i u višim predjelima, a u zapadnim krajevima pada snijeg, pa su zasnježene dionice na planinama, kao i na području Nevesinja, Gacka, preko prevoja u r

Na dionici magistralnog puta Kostajnica-Kozarska Dubica, u mjestu Vrioci, na snazi je obustava saobraćaja zbog radova, a vozila su preusmjerena na privremenu obilaznicu u neposrednoj blizini, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske. 

Na dionici magistralnog puta Brod na Drini-Šćepan Polje na snazi je zabrana saobraćaja za vozila čija ukupna masa prelazi 12 tona i vozila duža od osam metara. 

Regionalni put Ulog-Klanci, preko prevoja Morine, i dalje je neprohodan zbog snježnih nanosa. 

Na magistralnom putu Trebinje-Granični prelaz Klobuk, na 120. kilometru zbog većeg odrona saobraćaj se trenutno odvija naizmjenično, jednom kolovoznom trakom. 

Na putu Dobro Polje-Miljevina-Brod na Drini, osim učestalih odrona, moguće je i obrušavanje snježnih lavina na kolovoz. 

Odroni su učestali i na dionicama Banjaluka-Teslić, Kneževo-Turbe, Mrkonjić Grad-Crna Rijeka, Bratunac-Skelani, LJubovijski most-Drinjača i Šekovići- Caparde, Rogatica-Ustiprača, Višegrad-Vardište i Brodar-Rudo. 

Na dionici magistralnog puta Karanovac-entitetska granica /Ugar/ u mjestu Bočac zbog aktiviranog klizišta saobraćaj se odvija jednom kolovoznom trakom uz postavljenu signalizaciju. 

Zbog izlaska na teren građevinskih mašina i vozila angažovanih na izgradnji autoputa Banjaluka-Doboj, na putu Vukosavlje-entitetska granica /Karuše/, na dionicama Šešlije-Johovac i Johovac-Rudanka izmijenjen je režim saobraćaja, i to tako da će povremene petnaestominutne obustave saobraćaja biti aktivne radnim danima i subotom od 7.00 do 17.00, a nedjeljom od 7.00 do 13.00 časova. 

Na graničnim prelazima nema dužih čekanja.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )