FOTO: srpskainfo

Kortni Manken (26) i Nikolas Monguso (26) počeli su da se zabavljaju kada su imali po 14 godina, a kako je njihova veza postala ozbiljna, roditelji su insistirali da se međusobno upoznaju.

Kortnina majka nije htjela da joj dozvoli da ide kod Nikolasa, već je uslov bio da upozna njegovu majku, prenosi Večernji.
 
– Inače je Italijanka i vrlo je otvorena, pa sam je zamolila da ne kaže nešto neprijatno, jer mi je to prvi dečko. Bila sam jako nervozna kad smo išle kod Nikolasa, a onda se nervoza pojačala kada je moja mama pitala njegovu da li se poznaju od ranije. Bila joj je poznata – ispričala je djevojka.
 
Mame su shvatile da su ih rađale u istoj bolnici, u razmaku od 24 sata. Kako obje imaju prezime sa prvim slovom “M”, bile su u istoj sobi sa djecom, što znači da se Kortni i Nikolas znaju od samog rođenja.
 
Ovaj par se prošle godine vjerio, a ove godine u junu će izreći sudbonosno “da” nakon 12 godina veze i tehnički 26 godina poznavanja.
 
Kortni je cijelu priču podijelila na TikToku, a video je pregledan više od šest miliona puta.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )