FOTO: null

Gradska uprava Grada Bijeljina odobrava 30 odsto sredstava za obnovu fasada na zgradama zajednicama etažnih vlasnika koje ispune predviđene procedure i prikupe 70 odsto potrebnih sredstava.

Odluku o učešću lokalne uprave u obnovi određene fasade donosi Skupština Grada, u skladu sa raspoloživim sredstvima i do sada je odobreno učešće u obnovi pet fasada na osnovu zahtjeva zajednica etažnih vlasnika. U budžetu Grada u tekućoj godinu za ove namjene je predviđeno 20.000 konvertibilnih maraka.

Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove i zaštitu životne sredine podsjeća da obnova fasada nije jedini vid podrške Gradske uprave inicijativama građana u cilju unapređenja komunalne infrastrukture i kvaliteta života stanovnika Grada Bijeljina - budžetska sredstva se odobravaju i za druge projekte, poput sufinansiranja izgradnje ili obnove saobraćajnica i izgradnja vodovodne mreže.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )