FOTO: null

Ugovor o proširenju saradnje između ,,Lutrije Republike Srpske,, i ,,Državne lutrije Srbije,, potpisali su danas u Banjaluci Rajko Radovanović, direktor Lutrije RS, i Nenad Lazarević, vršilac dužnosti generalnog direktora Državne lutrije Srbije.

Ugovor se prvenstveno odnosi na zajedničko organizovanje lutrijske igre bingo. 

"Osnovni razlog za zajedničko organizovanje lutrijskih igara je povećanje prihoda, a samim tim i dobiti za razne projekte od društvenog, sportskog i kulturnog značaja", rekao je Radovanović. 

Lutrije RS i Srbije već sarađuju, to jest zajednički priređuju loto, od 2005. godine. Prvo kolo binga koji će moći igrati građani sa obje strane Drine biće održano 7. marta. Na taj način dosadašnja igra bingo u RS se potpuno gasi. 

Nenad Lazarević, vršilac dužnosti generalnog direktora "Državne lutrije Srbije", kazao je da se radi na tome da bingo bude organizovan u još nekim zemljama u okruženja, kao što su Bugarska, Makedonija i Rumunija. On je naglasio zadovoljstvo potpisanim ugovorom i istakao kako potpisivanjem ugovora "Lutrija RS" prelazi na značajno moderniji i sigurniji informacioni sistem.

Ovim ugovorom povećan je fond dobitaka koji bi svakim izvlačenjem mogao imati zagarantovanu cifru koja se kreće i do 100.000 evra.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )