FOTO: youtube

BEOGRAD - Policija je uhapsila Đ. G. (56) iz Sremske Rače zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, a zaplenjene su i automatske puške i bombe.

Akcija usmjerena na suzbijanje krijumčarenja ilegalnog oružja sprovedena je u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Republike Srpske, a pripadnici policije dvije zemlje su istovremeno izvršili pretrese na više lokacija u Srbiji i Republici Srpskoj, saopšteno je iz MUP-a Srbije.

Policija Srbije je tokom pretresa kuće i ostalih prostorija u Sremskoj Rači koje koristi osumnjičeni Đ. G. zaplenila tri automatske puške s pripadajućim okvirima, tri ofanzivne bombe M-75, dve defanzivne bombe M-52, kao i manju količinu municije za automatsku pušku.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )