FOTO: InfoBijeljina.com

Bijeljinska policija evidentirala je 321 prekršaj po osnovu nekorištenja elementa pasivne bezbjednosti, korištenja mobilnog telefona za vrijeme upravljanja vozilom i kontrolu vozača motocikla, lakih motocikla i mopeda, tokom regionalne akcije koja je sprovedena od 8. do 14. juna.

Od ukupnog broja evidentiranih prekšaja, 210 se odnosi na nekorištenje bezbjednosnog pojasa, 48 na korištenje mobilnog telefona za vrijeme upravljanja vozilom u saobraćaju, 11 prekršaja se odnose na prevoz djece do 12 godina na prednjem sjedištu, dok su čak 52 prekršaja evidentirna na prevoz djece do pet godina na zadnjem sjedištu bez sigurnosne sjedalice.

Tokom akcije izdato je 58 prekršajnih naloga vozačima motocikla, lakih motocikla i mopeda, od čega se najveći broj odnosi na nekorištenje zaštitne kacige, zatim bez upravljanja adekvatne kategorije, bez važeće potvrde o registraciji, kao i prekršaji zbog neposjedovanja važeće registarske tablice, saopšteno je iz Policijska uprave Bijeljina.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )