FOTO: null

Dosta je bilo šljunka i bandera, u Bijeljini treba graditi dječija igrališta, sportske terene i zatvoreni bazen, poručili su danas Mladi PDP-a.

Omladina Gradskog odbora PDP-a organizovala je radni sastanak na otvorenom na kojem su u parku sa sugrađanima razgovarali o tome šta nedostaje Bijeljini. 

Predsjednik Mladih PDP-a Bijeljina Danijel Perić rekao je novinarima da će prijedlozi građana za rješavanje problema u gradu biti uvaženi kroz stranačku platformu i djelovanje kandidata PDP-a sa odborničke liste u svojim sredinama. 

"Bijeljina je jedan od gradova koji se najbrže razvija i to je dobro, ali moramo se svi zajedno truditi da grad bude uzor i da postane lider u regionu", istakao je on. 

Prema ocjeni Mladih PDP-a, Bijeljini nedostaju i parking-mjesta, podzemna garaža i podzemni kontejneri, sportska dvorana, a smatraju da posebnu pažnju treba posvetiti i školskom sportu. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )