FOTO: InfoBijeljina.com

Projekat pod nazivom “Provjera bezbjednosti saobraćaja u Majevičkoj ulici u Bijeljini” podržan je i biće sufinansiran u iznosu od 3.200 KM, a ta sredstva obezbijedila je Agencija za bezbjednost saobraćaja RS.

U Agenciji su već potpisani ugovori o sufinansiranju projekata iz oblasti bezbjednosti saobraćaja između Agencije i jedinica lokalne samouprave čiji projekti su podržani Javnim pozivom.

“Ukupna sredstva finansirana od strane Agencije prema jedinicama lokalne samouprave iznose 68.393.60 KM”, saopšteno je iz Agencije za bezbjednost saobraćaja RS.

U bijeljinskoj Gradskoj upravi nismo uspjeli saznati više detalja o podržanom projektu.

Podsjetimo, Agencija za bezbjednost saobraćaja Republike Srpske raspisala je 25. septembra 2019. godine 3. javni poziv za dostavljanje projektnih prijedloga za sufinansiranje iz sredstava koja uplaćuju društva za osiguranje i filijale društava za osiguranje iz FBiH kao dio preventive za realizaciju projekata unapređenja bezbjednosti saobraćaja. Rok za dostavljanje projektnih prijedloga bio je 30. oktobra 2019. godine.

Pristiglo je više od 30 projekata, a petočlana komisija tokom radnih sjednica pregledala je i pročitala sve projekte te izvršila vrednovanje i rangiranje. Ukupno je podržano 19 projekata iz 17 jedinica lokalne samouprave, uključujući Bijeljinu, Višegrad, Modriču, Donji Žabar, Derventu, Ugljevik i Šamac.

Agencija za bezbjednost saobraćaja Republike Srpske i u ovoj godini planira raspisati novi javni poziv.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )