FOTO: null

U okviru podrške promociji projekta “Dijalog za budućnost”, danas je na Gradskom trgu u Bijeljini održan X-treme Park Show.

X -Treme Park Show okuplja mlade zaljubljenike urban street ekstremnih sportova, kao što su skateri, parkuristi, free runneri, BMX i free style bikeri, a koji su svoje vještine pokazali na namjenski postavljenom poligonu.

Prisutne je zabavljala mlada umjetnica SASSJA čije pjesme govore o međusobnom uvažavanju i toleranciji.

"Razmišljali smo na koji način mlade približiti jedni drugima i pokazati im da je upravo različitost ta koja nas čini interesantnijima. Događaj X-Treme Park Show je kombinacija različitih sportova, a cilj je isti, izvesti što više zanimljivijih akrobacija, dobro se zabaviti i naučiti nešto od drugih. Kroz projekat "Dijalog za budućnost" želimo da na mladima blizak način komunikacije, koji je uz to i edukativan, utičemo na njihovu znatiželju za upoznavanjem sa prilikama koje stoje ispred njih." rekao je Namik Hadžalić, kooordinator projekta Dijalog za budućnost.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )