FOTO: N1

Najtrofejniji trener u istoriji Partizana Duško Vujošević poželio je dobrodošlicu Andrei Trinkijeriju u klub iz Humske i pozdravio odluku čelnika crno-bijelih da povjerenje ukažu upravo Italijanu.

Vujošević izuzetno cijeni Trinkijerija i vjeruje da je 50-godišnji strateg najbolje rješenje za njegov bivši klub.

"Imam veoma lijepo mišljenje o njemu i kao treneru i kao čovjeku. Činjenica je da je Partizan klub sa velikom tradiciijom, ali ako može na taj način da se mjeri rejting kluba i rejting Trinkijerija kao trenera, sigurno je u ovom momentu veći rejting Trinkijerija. U tom smislu je i hrabar njegov potez da dođe u Beograd i u Partizan. Naravno, želim mu sve najbolje. Partizan je klub velike tradicije, a tradicija je ljepota koja se čuva. Siguran sam da će on da je odbrani, sačuva i nadgradi," izjavio je Vujošević za Sport klub.

Da li ste vjerovali da će se zaista realizovati ideja čelnika Partizana?

"Solidno poznajem psihologiju ljudi i da su u klubu išli za nekim drugim rješenjima, onda bi to odmah uradili. Kada sam vidjeo da se oteže znao sam da iza svega stoji ozbiljan pokušaj da se dovede Trinkijeri. To mi je bilo jasno i prije nego što sam imao bilo kakve informacije."

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )