FOTO: InfoBijeljina

Danas u većem dijelu Bosne dugotrajna magla i niska naoblaka. U Hercegovini, jugozapadu Bosne i na planinama postepeno naoblačenje.

Padavine se očekuju u večernjim satima i tokom noći na nedjelju. Na jugu kiša. U većem dijelu zemlje susnježica ili snijeg, stim što u nizinama može padati i kiša. Padavine nisu obilne. Vjetar slab, u Bosni sjevernog i sjeverozapadnog smjera. U Hercegovini vjetar južnog i jugoistočnog smjera.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -6 i 0°C, na jugu zemlje do 6°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između -1 i 4°C, na jugu zemlje od 8 do 12°C.

U nedjelju, 19.01.2020., u Bosni i Hercegovini oblačno. U većem dijelu zemlje susnježica ili snijeg, u nižim predjelima može padati i kiša. Padavine nisu obilne. U večernjim satima na jugu razvedravanje. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Temperatura zraka većinom između -2 i 3°C, na jugu zemlje od 5 do 9°C.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )