FOTO: null

Danas se u u Bosni i Hercegovini očekuje oblačno vrijeme. U nižim dijelovima slabom kišom ili susnježicom. U višim područjima slab snijeg. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog smjera. Temperatura većinom između 0 i 5°C. Na jugu zemlje temperatura između 6 i 11°C.

U utorak će preovladavati oblačno vrijeme. Lokalno u poslijepodnevnim i večernjim satima u nizim područjima može pasti malo kiše ili susnježice, u višim područjima malo snijega.

U Hercegovini prije podne većinom razvedravanje. Više oblačnosti bi se zadržalo na sjeveru Hercegovine. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog smjera. Jutarnja temperatura većinom između -1 i 3, na jugu zemlje do 6, a najviša dnevna temperatura uglavnom između 1 i 5, na jugu zemlje od 8 do 13 stepeni.

U srijedu će  veći dio dana biti pretežno oblačno vrijeme. Djelomično smanjenje oblačnosti u poslijepodnevnim i večernjim satima. U Hercegovini pretežno sunčano. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Na jugu jaka bura koja će krajem dana oslabiti. Jutarnja temperatura većinom između -1 i 3, na jugu zemlje do 6, a najviša dnevna temperatura uglavnom između 2 i 5, na jugu zemlje od 8 do 13 stepeni.

U četvrtak umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Po kotlinama će biti i magle ili niskih oblaka. U Hercegovini pretežno sunčano. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura većinom između -3 i 1, na jugu zemlje do 4, a najviša dnevna temperatura uglavnom između 2 i 6, na jugu zemlje od 8 do 12 stepeni.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )