FOTO: Nova BH

Ove sedmice počinje drugi dio sezone u Ligi ŠAMPIONA. Pred nama je knock-out faza koja donosi nekoliko spektakularnih duela.

U srijedu nas očekuje susret iz Londona, gdje Tottenham dočekuje ekipu Leipziga. Biće to susret trenera različitih fudbalskih filozofija. Jose Mourinho s jedne strane kao trener koji je dva puta bio prvak Evrope, sa Portom i Interom, te sa pregršt iskustva, prepoznatljiv po svom čvrstom i defanzivnom stilu na ispitu je protiv najmlađeg trenera u istoriji Lige šampiona Juliana Nagelsmanna, koji je u ovom takmičenju debitovao prije tri godine s ekipom Hoffenheima, tada kao 31-godišnjak. Tottenham, prošlogodišnji polufinalista, i Leipzig, kao tim kojem je ovo do sada najveći izazov, obećavaju interesantnu i uzbudljivu utakmicu.

Sedam dana kasnije slijedi jedan od najinteresantnijih duela u ovoj fazi takmičenja, koji će se odigrati na Santiago Bernabeau. Kraljevski klub kao rekorder sa 13 naslova prvaka Evrope na svom terenu dočekuje Manchester City koji, uprkos enormnim ulaganjima, ima samo jedno polufinale Lige šampiona. I dok je Real lider u Primeri i do kraja sezone će voditi grčevitu borbu za Barselonom za naslov prvaka Španije, City ima veliki zaostatak za Liverpoolom u engleskom šampionatu.

Biće to spektakularan okršaj Zidanea i Guardiole s jedne te Benzeme, Modrića, Marcela i Aguera, De Bruynea, Sterlinga s druge strane.

Utakmice Lige šampiona na rasporedu su u srijedu, 19. i 26. februara u 20:50.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )