FOTO: null

Policija iz Bratunca uhapsila je N.O. zbog sumnje da je pijan počinio niz saobraćajnih prekršaja na području te opštine, rečeno je u PU Zvornik.

Naime, Policijskoj stanici Bratunac, juče oko 9.45 časova, prijavljeno je da se u mjestu Hrnčići kod Bratunca, dogodila saobraćajna nezgoda kada je automobil „fiat” sletio sa puta.

Po prijavi su postupili policijski službenici koji su izlaskom na lice mjesta zatekli vozilo koje je učestvovalo u nezgodi, dok je vozač pobjegao.

– Preduzimajući mjere i radnje na pronalasku učesnika koji se udaljio sa lica mjesta, policija je identifikovala N.O. iz Milića, koji se sumnjiči da je učestvovao u ovoj saobraćajnoj nezgodi. On se naknadno obratio u Dom zdravlja Milići, radi ukazivanja ljekarske pomoći. Daljim aktivnostima, utvrđeno je da N.O. nema položen vozački ispit kao i da vozilo kojim je upravljao u alkoholisanom stanju, nije registrovano – pojasnio je portparol PU Zvornik Miljan Bobar.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )