FOTO: null

Vojislav Šešelj kojeg je Haški tribunal prošle sedmice oslobodio optužbi najavio je dolazak u Sarajevo i Republiku Srpsku. On je poručio da mu niko ne može zabraniti dolazak u Bosnu i Hercegovinu.

“Ja ću doći u Republiku Srpsku odmah poslije izbora u Srbiji. Imam namjeru da u skorije vrijeme obiđem cijelu Republiku Srpsku. Imam namjeru da se uključim u kampanju za lokalne izbore u Republici Srpskoj. Ali u najskorije vrijeme planiram da dođem u Sarajevo da se prošetam centrom grada, ulicom Vase Miskina – od stare crkve pa do Marijin Dvora, da obiđem Prvu gimnaziju gdje sam učio školu, da obiđem Pravni fakultet gdje sam studirao, Fakultet političkih nauka gdje sam radio, osnovnu školu na Grbavici koju sam završio. Dakle, cijeli jedan dan ja planiram da šetam po Sarajevu i meni niko ne može da zabrani ulazak ni u Republiku Srpsku ni u Federaciju Bosne i Hercegovine”, rekao je Šešelj za N1.

Šešelj je rekao da će u BiH stići u najskorije vrijeme, otprilike početkom maja.

Planirate li se u Republici Srpskoj sastati sa Miloradom Dodikom ili isključivo sa članovima vaše stranke?

Kaže da će se u Srpskoj sastati sa rukovodiocima svoje Srpske radikalne stranke da se sastanem, a kaže, ako Dodik bude želio sastaće se i s njim.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )