FOTO: null

Izvor Istine dobro upućen u dešavanja u Vladi RS tvrdi da poslanik u NSRS Vojin Mitrović vrši veliki pritisak na Ministarstvo za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju da mu izda „specijalno odobrenje“ za gradnju stambeno-poslovnog objekta na eksk

Sagovornik Istine tvrdi da Mitrović bukvalno opsjeda ministarku Srebrenku Golić i njene bliske saradnike s ciljem da po „skraćenoj proceduri“ dobije pomenutu dozvolu, pošto je prethodno tri puta podnosio zahtjev nadležnim službama u bijeljinskoj gradskoj upravi i svaki put je dobijao odbijenicu.

– Mitrović pritiscima pokušava da ostvari svoje poslovne ciljeve. U Bijeljini je tri puta dobio negativan odgovor na zahtjev za gradnju poslovno-stambenog objekta u ulici Neznanih junaka, jednoj od najatraktivnijih lokacija u Bijeljini. Uvidjevši da u Bijeljini neće dobiti dozvolu, on je preko svog opunomoćenika Save Bojanovića, koji je inače bivši načelnik za urbanizam u Bijeljini, podnio žalbeni zahtjev ministarstvu gdje zaobilaznim putem pokušava da dođe do dozvole za višemilionsku investiciju. Pri tome koristi svoj poslanički status da ostvari zacrtani cilj – tvrdi sagovornik Istine.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )