FOTO: null

Vlada Republike Srpske danas u Banjaluci razmatra konsolidovani izvještaj o izvršenju budžeta Srpske za prošlu godinu.

Na dnevnom redu je i prijedlog uredbe o izmjenama Uredbe o zabrani prodaje, usluživanja i upotrebe alkoholnih pića licima mlađim od 18 godina u ugostiteljskim objektima.

Na sjednici, trebalo bi da budu razmatrana i informacija o završetku projekta "Modernizacija bolnica u BiH - faza tri", rekonstrukcija Univerzitetske bolnice klinički centar Banjaluka - izgradnja i opremanje dijela južnog krila.

Pred ministrima bi trebalo da se nađe i informacija o zahtjevu Univerziteta u Banjaluci u vezi sa realizacijom projekta izgradnje četvrtog paviljona za smještaj studenata, te informacija o utrošku dodijeljene novčane pomoći nerazvijenim i izrazito nerazvijenim opštinama za 2014. godinu.

Vlada bi danas trebalo da razmatra i informaciju o postupku za dodjelu i prestanak statusa udruženja od javnog interesa, te informaciju o realizaciji Akcionog plana kampanje Srpske za borbu protiv govora mržnje na internetu.

Na dnevnom redu sjednice je i prijedlog odluke o odobravanju sredstava iz Programa socijalnog zbrinjavanja radnika, u ukupnom iznosu od 413.520 KM, za zbrinjavanje 144 radnika iz 59 preduzeća.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )