FOTO: Nezavisne.com

Dženin (91) i Don Sandrin (91) vjenčali su se na Floridi, jer su željeli da "legalizuju" svoju ljubav usred epidemije, imajući na umu da je to važno ako neko od njih dvoje ipak mora da ode u bolnicu zbog korona virusa.

Par iz Sent Petersburga vjenčao se na Uskrs jer je bilo vrijeme da vezu podignu na viši nivo, prenosi Tampa Bej Tajms.


"Imamo jednostavnu vezu, Imamo iste priče. Živjeli smo u isto vrijeme i zato smo odlučili na ovaj veliki korak prije nekoliko nedjelja", rekla je Džnin.


"Zbog okolnosti koje se dešavaju u društvu, osjećali smo da treba da ozvaničimo odnos, kako bismo bili zaštićeni", dodala je.


Prstenje su kupili preko interneta, organizovali svadbu u dvorištu svog pastora u plaži u Sent Petersbrgu.


Lista gostiju bila je po propisu, mala, ali su najave i pozivnice poslate mejlom na više od 200 adresa uz njihov zajednički hit iz mjuzikla iz 1956 "Odvedi me na vrijeme do oltara".


Par je rekao su im zajednički smisao za humor i zajedničko vaspitanje, a i da su oboje udovci.


Dženin, kojoj je prvi suprug umro 1970. godine, na ceremoniji se pridružio jedan od njena tri sina, dok je Don imao rođaku pored sebe.


"Kada smo zapravo započeli vezu u julu prošle godine, rekao sam Dženin da ne znam koliko dana imamo, ali imamo ovo danas", rekao je Don Sand.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )