FOTO: null

Narod Semberije i Mačve održaće u subotu, 20. februara, u Bijeljini sabor podrške vlasniku Pavlović banke Slobodanu Pavloviću i drugim uhapšenim radnicima banke.

Organizatori sabora su mjesne zajednice Popovi u Republici Srpskoj i Badovinci u Srbiji, koje spaja Pavlovića most na Drini, kao prva velika investicija američkog biznismena srpskog porijekla Slobodana Pavlovića u otadžbini. 

Jedan od organizatora sabora podrške Pavloviću, Milisav Trifunović iz Popova rekao je Srni da se očekuje veliki odziv na ovaj skup jer rodno selo Pavlovića Popovi ima 1.200 stanovnika, a susjedni Badovinci više od 5.000 stanovnika. 

"Narod želi da kaže da je Pavlović srpski dobrotvor koji 25 godina samo ulaže u svoju otadžbinu i narod želi da osudi njegovo hapšenje", rekao je Trifunović. 

Sabor podrške naroda Semberije i Mačve Slobodanu Pavloviću i drugim uhapšenim u slučaju Pavlović banke zakazan je za subotu, 20. februara, u 14.00 časova u Slobomiru, gradu zadužbini porodice Pavlović na obali rijeke Drine u Bijeljini.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )