FOTO: null

Saobraćaj teretnih i putničkih vozila pojačan je danas na graničnom prelazu Rača, pa se s toga na izlazu iz BiH čeka više od 40 minuta.

"Negdje od 14.00 časova su stvorene gužve na GP Rača, na ulazu u Srbiju iz pravca BiH, dok na ulazu u BiH nema dužih zadržavanja", potvrđeno je za portal InfoBijeljina u Graničnoj policiji BiH. 

Napominju da će tako vjerovatno biti i do večernjih časova. 

Takođe dodaju i da je na graničnom prelazu Popovi pojačan intenzitet saobraćaja, gdje se na ulazu u BiH čeka oko pola sata, dok na izlazu oko 20 minuta. 

Saobraćaj se danas u RS odvija po pretežno mokrim i klizavim kolovozima. U kotlinama i duž riječnih tokova, kao i preko prevoja, vozačima skrećemo pažnju na mjestimično smanjenu vidljivost zbog magle, ili niske oblačnosti, a na dionicama u usjecima i pored kamenih kosina,  na povećanu opasnost od odrona  kamenja i zemlje na kolovoz, navodi se u saopštenju AMS RS. 

Na dionicama na kojima se izvode  radovi saobraćaj je regulisan  privremenom  saobraćajnom signalizacijom čije je poštovanje obavezno. 

Na svim putnim pravcima vozačima savjetujemo maksimalno opreznu vožnju, prilagođenu  uslovima i stanju na putevima.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )